Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > BMW SAV Forums > X5 (E53) Forum
Arnott
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-01-2009, 05:46 PM
Premier Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Philly
Posts: 445
Philly X5 is on a distinguished road
LED Lights from Zomk Speed - need Help

Just installed my Led Lights from Zomk Speed (Sonar) & they are dead, nothing... old ones work fine.

Anyone knows what can be a problem?

Last edited by Philly X5; 05-01-2009 at 06:40 PM.
Reply With Quote

Sponsored Links

  #2  
Old 05-01-2009, 05:49 PM
mrbmwx5's Avatar
Premier Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Brownstwn,Michigan.
Posts: 4,771
mrbmwx5 is on a distinguished road
Tell me more about it.
Do they even light up? or they flickering?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2009, 05:55 PM
Premier Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Philly
Posts: 445
Philly X5 is on a distinguished road
???
Reply With Quote
  #4  
Old 05-01-2009, 05:56 PM
Premier Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Philly
Posts: 445
Philly X5 is on a distinguished road
They wont light up completely...any ideas. I have 03 4.4i
Reply With Quote
  #5  
Old 05-01-2009, 05:57 PM
jst2878's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: The BIG Apple
Posts: 3,217
jst2878 is on a distinguished road
check the plug connections and make sure they arent bent and the clip is plugged in all the way. check the fuse for your taillights and make sure you didnt burn a fuse
__________________
2001 X5 4.4i WHITE-Loaded like a baby's diaper SOLD
Reply With Quote
  #6  
Old 05-01-2009, 06:01 PM
Premier Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Philly
Posts: 445
Philly X5 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by jst2878 View Post
check the plug connections and make sure they arent bent and the clip is plugged in all the way. check the fuse for your taillights and make sure you didnt burn a fuse

Thanks but I dont think its a fuse... I connected my old lights and they are fine...#$%^ I already installed everything
Reply With Quote
  #7  
Old 05-01-2009, 06:32 PM
rastaFarai's Avatar
Premier Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: MOD Island, NY
Posts: 1,774
rastaFarai is on a distinguished road
when i got this new set i had to plug it in a little tighter - took a while to get the plugs into the OEM. Make sure its completely plugged in. I know it sounds stupid..

If not - then return them I guess. Turn signal - nothing working?
__________________
--
2005 LeMans Blue e53 4.8is
MODs
///LeMans Blue RBs///Intravee II///Sirius///ACS Spoiler///AiB v3///HID Fogs///LED Tails///
///215 20" Ferric Gray///MTEC Pedals///DVD Headrests///SMG M Wheel///AFE CAI Stage 2

Reply With Quote
  #8  
Old 05-01-2009, 06:35 PM
Premier Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Philly
Posts: 445
Philly X5 is on a distinguished road
OK,
I was looking at the light connector from the car and new Led lights and I dont think they are correct - one of the wire pins "Green" from the leds connects to "nothing" in my OEM harness
See below

Led's connector





Inside:



My OEM/BMW connector inside:




As you can see pins 1,2,4 & 5 are occupied but pin # 3 is empty...maybe this is my problem?

Can someone with LED's lights please check these on your pre-facelift for me before I go thought the pain of returning them back. THANKS>
Reply With Quote
  #9  
Old 05-01-2009, 06:39 PM
Premier Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Philly
Posts: 445
Philly X5 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rastaFarai View Post
when i got this new set i had to plug it in a little tighter - took a while to get the plugs into the OEM. Make sure its completely plugged in. I know it sounds stupid..

If not - then return them I guess. Turn signal - nothing working?
Turn signals are working fine ( I changed the turn signal bulb to the silver one) but the Led's are completely dead
Reply With Quote
  #10  
Old 05-01-2009, 06:49 PM
mrbmwx5's Avatar
Premier Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Brownstwn,Michigan.
Posts: 4,771
mrbmwx5 is on a distinguished road
Ok here the problem
On my 01 ( 1 2 3 4 5 6 ) 1 and 6 are empty and the #2 goes to Red , 3 goes to Yellow, 4 goes to Green , 5 goes to Black
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



I


All times are GMT -4. The time now is 09:41 AM.
vBulletin, Copyright 2014, Jelsoft Enterprises Ltd. Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
2013 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.